Paikallisuus valttia myös juontajakaksikon valinnassa

04.10.2017

Pyhäjärvimessujen paikkamyynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Messuosastoja on myyty jo yli 200 m²:n verran. Ohjelmiston suunnittelu on vielä osittain työn alla, mutta esimerkiksi messujen juontajakaksikko on jo päätetty.

Paikallisuutta on vaalittu myös juontajakaksikon valinnassa.  Äänessä messujen ajan onkin tuttuja ääniä, sillä juontajakaksikoksi ovat lupautuneet paikalliset näyttelijät Miia Räikkönen ja Juha Kulmala. Miia on kotoisin Eurasta ja parhaiten hänet tunnetaan Raakel Kurjen roolista Salatut elämät -sarjassa. Mia on myös näytellyt muun muassa Pyhäjärvi-teatterissa, Porin Teatterissa ja Tampereen Komediateatterissa.

Messuisännän titteliä saa kantaa köyliöläinen Kulmalan Juha. Hän on tuttu kasvo Tuiskulan kesäteatterista. Lisäksi hän on näytellyt mm. Porin Teatterissa, Tampereen Komediateatterissa, Valkeakosken Kaupunginteatterissa ja Rauman Teatterissa.

Lämpimiä tunteita ja sopiva määrä pilkettä silmäkulmassa

– Pyhäjärvimessut muistan jo nuoruudesta, ja niitä odotti aina innolla. Itse pelasin silloin vielä Euran Raikun riveissä ja olimme edustus- tai muissa tehtävissä messuilla aina tarpeen mukaan. Lämpimiä muistoja pelkästään.

image1.JPG

Miia kertoo, että vaikka hänellä onkin kokemusta esiintymisestä, niin silti hän odottaa hieman jännittyneenä tulevia messuja. – Juontajana olo oman kylän tapahtumassa on eri asia kuin vieraassa paikassa. Innostunut olen kuitenkin enemmän kuin jännittynyt. On sellainen odottava fiilis. Ihana päästä kotikunnaille ja nähdä varmastikin paljon tuttuja, ihania kasvoja vuosien varrelta

Kulmalan Juha kokee, että Pyhäjärvimessut merkitsee paikallisuutta, oman alueen toimijoita ja heidän toimintansa, tuotteidensa ja palveluidensa julkituomista face-to-face. Hän summaa, että kyseessä on alueen omat messut, jotka keräävät kävijöitä ja näytteilleasettajia joka tapauksessa kauempaakin.

– Pyhäjärvimessujen uudelleen elpyminen oli mielestäni loistava juttu. Pisteet siitä tapahtuman järjestäjille ja aktiiviselle talkooväelle. Lähden messujuontajaksi innolla ja sopivalla määrällä pilkettä silmäkulmassa. Uskon myös, että messuilta löytyy rohkeita ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita, kertoo Juha odottavilla mielin. 

29.11.2017Pyhäjärviteatteri osastolla A25
19.11.2017C17/ Eläkeliiton Euran yhdistys ry
12.11.2017Aulan pöytäpaikalla 1 Pyhäjärviseudun Perhokalastajat ry
26.10.2017Ulko-osastolla I1 Euran helluntaiseurakunta
22.10.2017Länsi-Suomen puukuitueriste / Lämpövilla Suomi Oy esillä osatolla A30
19.10.2017Euran Pirtti esillä aulan pöytäpaikalla 3.
18.10.2017Tutustu aluekarttaan
09.10.2017Satakuntaliitto osastolla A20
06.10.2017Varastokaluste.com/Pryme Solutions messuilla osastoilla B14-15.
06.10.2017B11 osastolla esillä ProAgria

Siirry arkistoon »