Paikallisuus valttia myös juontajakaksikon valinnassa

04.10.2017

Pyhäjärvimessujen paikkamyynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Messuosastoja on myyty jo yli 200 m²:n verran. Ohjelmiston suunnittelu on vielä osittain työn alla, mutta esimerkiksi messujen juontajakaksikko on jo päätetty.

Paikallisuutta on vaalittu myös juontajakaksikon valinnassa.  Äänessä messujen ajan onkin tuttuja ääniä, sillä juontajakaksikoksi ovat lupautuneet paikalliset näyttelijät Miia Räikkönen ja Juha Kulmala. Miia on kotoisin Eurasta ja parhaiten hänet tunnetaan Raakel Kurjen roolista Salatut elämät -sarjassa. Mia on myös näytellyt muun muassa Pyhäjärvi-teatterissa, Porin Teatterissa ja Tampereen Komediateatterissa.

Messuisännän titteliä saa kantaa köyliöläinen Kulmalan Juha. Hän on tuttu kasvo Tuiskulan kesäteatterista. Lisäksi hän on näytellyt mm. Porin Teatterissa, Tampereen Komediateatterissa, Valkeakosken Kaupunginteatterissa ja Rauman Teatterissa.

Lämpimiä tunteita ja sopiva määrä pilkettä silmäkulmassa

– Pyhäjärvimessut muistan jo nuoruudesta, ja niitä odotti aina innolla. Itse pelasin silloin vielä Euran Raikun riveissä ja olimme edustus- tai muissa tehtävissä messuilla aina tarpeen mukaan. Lämpimiä muistoja pelkästään.

image1.JPG

Miia kertoo, että vaikka hänellä onkin kokemusta esiintymisestä, niin silti hän odottaa hieman jännittyneenä tulevia messuja. – Juontajana olo oman kylän tapahtumassa on eri asia kuin vieraassa paikassa. Innostunut olen kuitenkin enemmän kuin jännittynyt. On sellainen odottava fiilis. Ihana päästä kotikunnaille ja nähdä varmastikin paljon tuttuja, ihania kasvoja vuosien varrelta

Kulmalan Juha kokee, että Pyhäjärvimessut merkitsee paikallisuutta, oman alueen toimijoita ja heidän toimintansa, tuotteidensa ja palveluidensa julkituomista face-to-face. Hän summaa, että kyseessä on alueen omat messut, jotka keräävät kävijöitä ja näytteilleasettajia joka tapauksessa kauempaakin.

– Pyhäjärvimessujen uudelleen elpyminen oli mielestäni loistava juttu. Pisteet siitä tapahtuman järjestäjille ja aktiiviselle talkooväelle. Lähden messujuontajaksi innolla ja sopivalla määrällä pilkettä silmäkulmassa. Uskon myös, että messuilta löytyy rohkeita ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita, kertoo Juha odottavilla mielin. 

20.02.2018MenoMix ulkona osastollla D2
19.02.2018Osuuskauppa Keula osastolla B1-2
17.02.2018Euran ystävyyskunta Harku messuilla
15.02.2018PlusTerveys Euran Hammas näytteilleasettajaksi
11.02.2018Sataravi esittelee toimintaansa osastolla A15
10.02.20181 pöytäpaikka aulassa enää vapaana
10.02.2018Euran Putki- ja LVI mukana messuilla
10.02.2018Pelastuslaitos ja VPK:t ulkoalueella
08.02.2018JOKIohjelma ja Pyhäjärven suojeluohjelma tempaisevat Pyhäjärvimessuilla vesiensuojelupisteellä
06.02.2018Sieravuori näytteilleasettajaksi

Siirry arkistoon »